Adresa: Calea Floreasca 60
0723 856 916 | hello@chefsexperience.ro
cu baby spanac, rucola, morcov si ardei gras 250 g.
rosii cherry si seminte de dovleac 280 g.
icre de Manciuria, ceapa, ardei iute, alge wakame, sos soia, lime si wasabi 130 g.
masline Kalamata, rosii kumato si pesto 250 g.
pregatita la masa pe plita de lut, in unt cu ierburi aromatice si fulgi de sare, servita cu rucola, rosii cherry si parmezan 260 g.
cu usturoi, ardei iute, rosii, piper verde, pregatite in ulei de masline extra virgin, cu sos de vin rose si unt, cu patrunjel si busuioc 400 g.
coriandru in sos de rosii, usturoi si vin alb 400 g.
cu smantana, fenicul, piure de usturoi si patrunjel 400 g.
cu garnitura de cartofi proaspeti, prajiti in coaja 400 g.
cu garnitura de cartofi proaspeti, prajiti in coaja 400 g.
servite cu sos facut in casa din pasta de ardei iute cu miere 400 g.
maturata 21 zile 100 g.
cu rodie si salata de baby spanac, rucola si radicchio 280 g.
servit pe gratar cu garnitura de cartofi noi cu parmezan 400 g.
cu fulgi de sare, cimbrisor verde si ulei de masline 450 g.
servit cu piure de mazare, salsa de chimichiurri si rodie 230 g.
servit cu salvie, rozmarin si lamaie, cu garnitura de risotto cu sofran si seminte de rodie 450 g.
* Timp de servire minim 30 minute
cu usturoi confiat si sare de Himalaya 350 g.
RESCUT LIBER IN PADURE DE STEJARI
pregatit la gratar, cu fulgi de sare, servit cu garnitura de porumb dulce la gratar 400 g.
cu piure de telina si quinoa 300 g.
servit cu salvie, rozmarin si lamaie, cu garnitura de risotto cu sofran si seminte de rodie 450 g.
* Timp de servire minim 30 minute
morcov, castravete, baby spanac si varza rosie cu dressing de lime si ulei de masline 250 g.
* Produs vegan, FARA GLUTEN
cu rosii cherry si parmezan 200 g.
baby spanac, fasole rosie, porumb, rosii cherry si ceapa verde 200 g.
* Produs vegan, FARA GLUTEN
glazura de ciocolata belgiana si piure de mango 200 g.
lapte si fulgi de cocos 200 g.
crema de trandafir si blat de ciocolata 180 g.
* FARA GLUTEN
cu choux cu crema de vanilie, fructe proaspete si frisca 250 g.
* FARA GLUTEN
cu lapte si banana, crema de ciocolata amaruie si macarons 180 g.
cu gelato artigianale italiano si choux au craquelin cu crema de fistic si ciocolata 350 g.
caju, curmale, lapte de cocos, fulgi de ovaz si sirop de artar 250 g.
(inspirat si recomandat de @fabmusediana)
*Produs RAW VEGAN